Galerija događaja na kojima su predstavljeni modeli Basic MKII, Woody i Stone ...

Zagreb Audio Video Show 2014.

Na zagrebačkom sajmu potrošačke elektronike “Zagreb AV Show 2014.” predstavljen je Model Stone .Sajam je održan u dvoranama i sobama Sheraton Zagreb Hotela gdje su vodeći audio/video distributeri i proizvođači izložili svoje najnovije i najzanimljivije proizvode.


Zagreb Audio Video Show 2013.

Na zagrebačkom sajmu potrošačke elektronike “Zagreb AV Show 2013.”, koji je ujedno i najveći specijalizirani sajam u ovom dijelu Europe, predstavljen je Model Woody.Sajam se tradicionalno održao u dvoranama i sobama Sheraton Zagreb Hotela gdje su bili predstavljeni najnoviji i najzanimljiviji audio/video proizvodi.


Jesenski multi-media hi-fi show Zagreb 2008.

Multi-media hi-fi show prerastao je u jedini međunarodni audio i video sajam na ovom području. U jesen 2008. Multi-media hi-fi show se održavao na novoj lokaciji u zagrebačkom hotelu Miral u periodu od 24. do 26. listopada. Multimedia HI-FI Show Zagreb 2008 jesenski sajam je orijentiran glazbi i vrhunskom stereo zvuku a hrvatskoj javnosti su se predstavili eminentni proizvođači, distributeri i zastupnici vodećih inozemnih i domaćih hi-fi brandova. Na hi-fi show-u predstavljen je Model Basic MK II.


Proljetni multi-media hi-fi show Zagreb 2008.

Multimedia hi-fi show ima dugogodišnju tradiciju, organizira se u Ljubljani još od 1994. godine, a u jesen 2007. sajam se prvi put organizirao i u Zagrebu. Obzirom da su izlagači, medijski partneri sajma i posjetitelji bili vrlo zadovoljni s prošlogodišnjim sajmom, organizatori su ove godine odlučili organizirati i proljetni sajam. Sajam se održao od 4.- 6. travnja 2008. u prostorijama Movie hotela u Zagrebu. Na hi-fi show-u predstavljen je također Model Basic MK II.